Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

 

 

Kotia etsivät eläimet

Mikäli olet kiinnostunut jostakin kotia etsivästä kissasta, ota yhteys suoraan Pesään ja sovi tapaaminen! Eläinkoti Pesä p. 0400-183118.

Kaikki uutta kotia etsivät kotikissat lisätään heti sivuille. Löytökissojen kanssa odotamme 15vrk ennen kuin niille voidaan etsiä uusi koti, siksi kaikkia Pesällä olevia kissoja ei ole heti sivuilla. Eläinkoti Pesän kissojen hinnat: leikatut aikuiset 70e, rokotetut kissanpennut 80e ja muut 50e.

Tämä sivu on päivitetty viimeeksi 12.11.2014. Kaikki eläimet etsivät toimitilan puuttuessa itselleen uutta kotia vuonna 2014 sijaiskodeista käsin.

 

 

MISU, synt. 2013, tyttö

Kuvassa etuolalla mustavalkoinen kissa on Misu-tyttö, syntynyt toukokuussa 2013. Seurallinen, vaikkakin vielä ujo. Tykkää silityksistä. Tulee hyvin toimeen myös
sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Tarkempia tietoja Pesän puh. 0400-183118.

 

VENNINEN, synt. 2013, leikattu, rokotettu, sirutettu poika

Johan on Venninen! Venninen on toukokuussa 2013 syntynyt sokea poika. Nimensä Venninen on saanut kuuluisalta suomalaiselta, tapaturmaisesti sokeutuneelta Johan Venniseltä. Venninen on saattanut sokeutua päähän kohdistuneen iskun seurauksena tai olla sokea jo syntyessään. Syytä voi vain arvailla. Valon Venninen näkee. Lapsuutensa Venninen on viettänyt maalla ja ihmiskontaktit ovat olleet vähäisiä.

Sijaiskodissa Venninen on oppinut hämmästyttävän nopeasti sisäkissan elämään. Venninen on äärimmäisen kiltti, ujo ja kaikin puolin hurmaava tapaus. Kaimansa tavoin Venninen viihtyy omissa oloissaan ja touhuaa Vennisen juttuja. Venninen on ollut taitava saalistaja ja tykkääkin leikkiä leikkejä, joissa voi seurata lelua ja iskeä kiinni. Vienoa ääntään Venninen käyttää hyvin harvoin. Ainutlaatuinen kaveri.

Venniselle etsitään rakastavaa ja erittäin rauhallista loppuelämän kotia, jossa ymmärretään sokean kissan tarpeet ja eletään Vennisen ehdoilla. Parhaiten Venninen sopisi yhden tai kahden ihmisen talouteen ainoaksi kissaksi. Lapsiperheeseen Vennistä ei luovuteta. Oman turvallisuutensa vuoksi Venninen ei saa uudessa kodissaan päästä kiipeämään korkealle eikä Vennistä missään tapauksessa saa laskea ulkoilemaan.

Venninen on rokotettu, sirutettu ja leikattu. Kulukorvaus 70 euroa. Tiedustelut Eläinkoti Pesän numerosta 0400 183 118.

 

TIRTSIKKA ja NALLE, leikatut, rokotetut, sirutetut tytöt


Tässäpä Tirtsikka (1.kuva), synt 14.1.2014, leikkisä leikattu, sirutettu ja rokotetttu tyttö ja Nalle, synt. 30.3.2010, samoin leikattu, sirutettu, rokotettu tyttö. Kissat ovat sisaruksia, alussa ujoja, mutta tutustuttuaan seurallisia. Etsivät kotia yhdessä tai yksinään. Jouduttiin luopumaan asuinolojen muuttumisen takia. Tark tietoja Eläinkoti Pesän puh. 0400 183118.
 

  

 

PIKE, 7-v. leikattu tyttö

Pike on musta tyttökissa, joka on ehdoton Latz-ruoan fani. Pike on varsin kohtelias kissa, ei tunge eikä änge vaatekaappiin jne., vaan lähtee pois jos häntä kerran estää menemästä. Haluaa olla vieressä ja hyppää syliin silitettäväksi kun istuu televisiota katsellessa tai tietokoneella, mutta ei halua tulla nostetuksi syliin. Ei oikeastaan mau-u vaan kurisee - ja leikkiä jaksaisi vaikka kuinka. Tiedustelut Pesän puh.nro:sta 0400-183 118.

     


 

TAKKU, synt. n. 2013, leikattu, rokotettu poika

Hurmaava Takku-poika (ikä noin 1½-2 v.) tuli maalta kaupunkiin etsimään uutta hyvää ja pysyvää kotia, jossa se saisi olla ainoana kissana, ainakin alkuun. Poika on vielä arka ja viihtyy osan ajasta piilossa ja toisinaan tutkiskelee sijaiskotiaan mielenkiinnolla. Takku on leikattu ja rokotettu. Tiedustelut Eläinkoti Pesän puh.numerosta 0400-183 118.