Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

 

 

Kotia etsivät eläimet

Mikäli olet kiinnostunut jostakin kotia etsivästä kissasta, ota yhteys suoraan Pesään ja sovi tapaaminen! Eläinkoti Pesä p. 0400-183118.

Kaikki uutta kotia etsivät kotikissat lisätään heti sivuille. Löytökissojen kanssa odotamme 15vrk ennen kuin niille voidaan etsiä uusi koti, siksi kaikkia Pesällä olevia kissoja ei ole heti sivuilla. Eläinkoti Pesän kissojen hinnat: leikatut aikuiset 70e, rokotetut kissanpennut 80e ja muut 50e.

Tämä sivu on päivitetty viimeeksi 24.9.2014. Kaikki eläimet etsivät toimitilan puuttuessa itselleen uutta kotia kesällä 2014 sijaiskodeista käsin.

 

 

HAAMU ja HAAPIS, synt. toukokuu 2014, poikia

Tässäpä aivan ihanat toukokuussa syntyneet pennut.  Haapis on poika ja kuvassa edessä ja Haamu takana on myös poika.  Keskellä oleva sisko-tyttö on saanut jo kodin.  Pojat nauttivat kellotella sylissä. Aivan viehättäviä kotikissoja.


 

TAKKU, synt. n. 2013, leikattu, rokotettu poika

Hurmaava Takku-poika (ikä noin 1½-2 v.) tuli maalta kaupunkiin etsimään uutta hyvää ja pysyvää kotia, jossa se saisi olla ainoana kissana, ainakin alkuun. Poika on vielä arka ja viihtyy osan ajasta piilossa ja toisinaan tutkiskelee sijaiskotiaan mielenkiinnolla. Takku on leikattu ja rokotettu.

  


JATSI, synt. 2013, leikattu, rokotettu, sirutettu tyttö

Suloinen Jatsi-neito (synt. kevät 2013) on vielä hieman arka, mutta myös erittäin utelias ja innokas leikkimään. Tämä neiti söpöliini on kasvanut maalla kissalaumassa ja on oppinut sisäsiistiksi. Jatsi on madotettu, rokotettu, sirutettu ja leikattu.

  MIKI, synt. 2006, leikattu poika

Miki, 8 vuotias, leikattu uros. Seurallinen, hyvä kaveri. Virkeä ja leikkisä.  Hellyttävä herrakissa, josta saa uskollisen kaverin. Mikistä jouduttiin luopumaan lapsen allergian takia.

  

 

KASPERIINA, synt. toukok. 2014, tyttö

Kasperiina-pentu, joka on synt. toukokuussa 2014. Madotettu, rokotettu, nätti puolipitkäkarvainen tyttö.  On vielä tällä hetkellä kovin arka. Etsii rauhallista kotia.