Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

 

 

Kotia etsivät eläimet

Mikäli olet kiinnostunut jostakin kotia etsivästä kissasta, ota yhteys suoraan Pesään ja sovi tapaaminen! Eläinkoti Pesä p. 0400-183118.

Kaikki uutta kotia etsivät kotikissat lisätään heti sivuille. Löytökissojen kanssa odotamme 15vrk ennen kuin niille voidaan etsiä uusi koti, siksi kaikkia Pesällä olevia kissoja ei ole heti sivuilla. Eläinkoti Pesän kissojen hinnat: leikatut aikuiset 70e, rokotetut kissanpennut 80e ja muut 50e.

Tämä sivu on päivitetty viimeeksi 02.12.2014. Kaikki eläimet etsivät toimitilan puuttuessa itselleen uutta kotia vuonna 2014 sijaiskodeista käsin.

 

 

LISSI, synt. 21.9.2014

Lissi on pieni suloinen ja pirteä kissanpentu, joka leikkii sisarustensa kanssa ja hakee ihmisiltäkin seuraa heidän ympärillään pyörien. Lissin nenänpää on tumma, kuin nokinenä ja selän turkki kauniin vaalean harmaa. Luovutetaan madotettuna ja rokotettuna.


  

 

LISBETH, synt. 21.9.2014

Lisbeth on pentueen rauhallisin pentu. Katselee uusia asioita ensin ennen kuin tutustuu, mutta sitten kyllä vauhtia piisaa samalla tavalla kuin sisaruksillakin.  Lisbethin selkä on yhtä kauniin vaaleanharmaa kuin sisaruksellaan Lissillä. Luovutetaan madotettuna ja rokotettuna.
 

  LORU, synt. 21.9.2014

Loru on pirteä ja rohkea kissanpentu, joka on heti valmiina tutustumaan uusiin asioihin. Energia riittää vaikka mihin ja tykkää olla myös sylissä ja silitettävänä. Tumma nenänpää näyttää ihan siltä, kuin pentu olisi työntänyt nenänsä mutalammikkoon. Lorun turkissa näyttäisi olevan raitojen lisäksi myös pilkkuja. Luovutetaan madotettuna ja rokotettuna.

  

 

LIISU, synt. 21.9.2014

Liisu on suloinen sylikissa, käpertyy syliin heti kun vain on mahdollista. Tykkää kovasti silittelystä. Touhuaa ja temmeltää myös sisarusten kanssa. Luovutetaan madotettuna ja rokotettuna.

  LISSU (emo), syntynyt keväällä 2013

Lissu on hillityn tyylikäs ja hienostunut lady, jonka ulkonäkö on myös hyvin kaunis. Lissu tulee syliin ja silitettäväksi silloin kun itse haluaa, mutta viihtyy ihmisen vieressä ja käpertyy yleensä lähelle, jos ei tule syliin. Lissu on pennuilleen erittäin lempeä ja hoivaava emo. Laatikon takaa kurkistava Lalli on jo varattu.
 

     

 

TOFFEE, synt. huhtikuu 2014, madotettu, rokotettu poika

Toffee on reipas poika, joka on madotettu ja rokotettu.  Vähän ujostuttaa vieraat ihmiset, muuten seurallinen ja leikkisä. Toffee on väriltään nimensä mukainen, karva pehmeä, hiukan punertava. Sijaiskodissa Hilkka-pennun seurassa. Tiedustelut Eläinkoti Pesän puh. 0400-183 118.

  

 

MISU, synt. 2013, leikattu, rokotettu, sirutettu tyttö

Kuvassa etuolalla mustavalkoinen kissa on Misu-tyttö, syntynyt toukokuussa 2013. Seurallinen, vaikkakin vielä ujo. Tykkää silityksistä. Tulee hyvin toimeen myös
sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Tarkempia tietoja Pesän puh. 0400-183 118.

 

VENNINEN, synt. 2013, leikattu, rokotettu, sirutettu poika

Johan on Venninen! Venninen on toukokuussa 2013 syntynyt sokea poika. Nimensä Venninen on saanut kuuluisalta suomalaiselta, tapaturmaisesti sokeutuneelta Johan Venniseltä. Venninen on saattanut sokeutua päähän kohdistuneen iskun seurauksena tai olla sokea jo syntyessään. Syytä voi vain arvailla. Valon Venninen näkee. Lapsuutensa Venninen on viettänyt maalla ja ihmiskontaktit ovat olleet vähäisiä.

Sijaiskodissa Venninen on oppinut hämmästyttävän nopeasti sisäkissan elämään. Venninen on äärimmäisen kiltti, ujo ja kaikin puolin hurmaava tapaus. Kaimansa tavoin Venninen viihtyy omissa oloissaan ja touhuaa Vennisen juttuja. Venninen on ollut taitava saalistaja ja tykkääkin leikkiä leikkejä, joissa voi seurata lelua ja iskeä kiinni. Vienoa ääntään Venninen käyttää hyvin harvoin. Ainutlaatuinen kaveri.

Venniselle etsitään rakastavaa ja erittäin rauhallista loppuelämän kotia, jossa ymmärretään sokean kissan tarpeet ja eletään Vennisen ehdoilla. Parhaiten Venninen sopisi yhden tai kahden ihmisen talouteen ainoaksi kissaksi. Lapsiperheeseen Vennistä ei luovuteta. Oman turvallisuutensa vuoksi Venninen ei saa uudessa kodissaan päästä kiipeämään korkealle eikä Vennistä missään tapauksessa saa laskea ulkoilemaan.

Venninen on rokotettu, sirutettu ja leikattu. Kulukorvaus 70 euroa. Tiedustelut Eläinkoti Pesän numerosta 0400 183 118.

 

TIRTSIKKA ja NALLE, leikatut, rokotetut, sirutetut tytöt


Tässäpä Tirtsikka (1.kuva), synt 14.1.2014, leikkisä leikattu, sirutettu ja rokotetttu tyttö ja Nalle, synt. 30.3.2010, samoin leikattu, sirutettu, rokotettu tyttö. Kissat ovat sisaruksia, alussa ujoja, mutta tutustuttuaan seurallisia. Etsivät kotia yhdessä tai yksinään. Jouduttiin luopumaan asuinolojen muuttumisen takia. Tark tietoja Eläinkoti Pesän puh. 0400 183118.
 

  


 

TAKKU, synt. n. 2013, leikattu, rokotettu poika

Hurmaava Takku-poika (ikä noin 1½-2 v.) tuli maalta kaupunkiin etsimään uutta hyvää ja pysyvää kotia, jossa se saisi olla ainoana kissana, ainakin alkuun. Poika on vielä arka ja viihtyy osan ajasta piilossa ja toisinaan tutkiskelee sijaiskotiaan mielenkiinnolla. Takku on leikattu ja rokotettu. Tiedustelut Eläinkoti Pesän puh.numerosta 0400-183 118.